Lomalle

Nyt on edessä kolmen päivän – tai no, oikeastaan 5 päivän loma!
Alunperin olimme suunnitelleet ulkomaan matkaa, mutta tarkemmin ajatellen kuntoni on liian huono lähinnä liikkumisen suhteen. Sitten päätimme lähteä Viroon kylpylään, mikä tarkentui Tallinnaan…tästä olenkin jo kertonut aiemmin, linkki.

Nyt pitäisi siis unohtaa hetkeksi Pellavasydän ja keskittyä omaan itseen, puolisoon ja lomailuun.
Starttaamme huomenna, torstaina, aamulla aikaisin. Helsingistä Tallinnaan jollain laivalla (olen autuaan tietämätön tarkemmista matkasuunnitelmista, puolisoni hoitaa ne yleensä aina, onneksi). Tallinnassa asetumme hotelli Kalev Spa:han, mutta jo samana päivänä menemme Martin Markkinoille – käsityömessut Saku Suurhallissa. Siellä kuluu aikaa tuntitolkulla, arvaan. Viimeksi ainakin viihdyin siellä oikein erinomaisesti. Nyt on jo ennakolta vähän kuvaa, mitä on tarjolla, joten tietää asennoitua.

Hiukan ostoksia – juujuu, firman piikkiin! Että sen verran Pellavasydäntä mukana. Ehkä pellavaa, ompelutarviketta, nappia, nauhaa….?

Kylpylässä aion liota LÄMPIMÄSSÄ vedessä. Toivon mukaan saan jotain hoitoja, vaikken olekaan etukäteen varannut. Kädet olisi hyvä näyttää jollekin manikyristille, on ne sen verran kaameassa kunnossa. Hiukset kaipaisi vähintään leikkuuta, lihakset nauttisivat hieronnasta jne. Vyöhyketerapiaa olisin halunnut, mutta ennakkokyselyn mukaan sitä ei tuossa Spassa ole tarjolla.

Takaisin palaamme lauantaina. Niin, siis oma auto on mukana Tallinnassa, joten liikkuminen ja ostosten kantaminen on helpompaa. Sunnuntaina paluu arkeen ja maanantai on vielä vapaata, tiistaina vasta paluu putiikkiin. Osaakohan sitä mitenkään noin kauan olla erossa?

Nyt pitää muistaa ottaa kamera ja laturi mukaan! Viimeksi akku loppui kesken kaiken. Kerron sitten kuulumisia kuvien kera.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top