”Lomailua” Tallinnassa

Kaksi yötä Tallinnassa on takana. Reissuun lähdimme torstaina aikaisin aamulla ja kotiin palasimme lauantaiyönä. Matkustuspäivien lisäksi olimme siis yhden kokonaisen päivän perillä.

Laivassa odottelu käytetään hyödyksi – tottakai!
Hotelli näyttää siistiltä ja kivalta

Vähän jouduttiin aulassa odottelemaan huoneen saamista
”Vähän on enemmän”

Matka meni odotusten mukaisesti, ei mitään ongelmia. Hotellissa kaikki sujui, niinkuin oli sovittu. Kuten täällä kerroinkin, lukijani vinkistä viisastuneena otin etukäteen yhteyttä hotelliin ja siellä oli asiat hoidettu mallikkaasti – tai no melkein. Meille oli varattu huone heti hissiä vastapäätä. Valitettavasti se oli viimeinen siivottava huone, joten olisimme joutuneet odottelemaan kovin kauan ja päätimme ottaa jo valmiin huoneen, eikä sekään ollut kaukana hissistä. Invapysäköinnistä kysyessäni minulla vastattiin sähköpostissa, ettei heillä sellaista ole. Kuitenkin saavuttuamme hotellille, meille näytettiin autopaikka, johon saimme pysäköidä ilmaiseksi! Meille jäi edelleen epäselväksi saako Tallinnassa pysäköidä yksityisen Europark:in pysäköintipaikoille invamerkillä maksamatta, niinkuin Suomessa saa. Ainakin yleisillä parkkipaikoilla ja erikseen invapaikoiksi merkityillä se on luvallista. Ensi kerraksi otan tuostakin selvää.

Olimme liikkeellä omalla autolla – karttaa tarvittiiin!
Hotellin aulasta ulos katsottaessa näkyi torni
Ja niitä tornejahan täällä piisaa…

Huone oli pienoinen pettymys, se oli kovin pieni. Mutta emmehän me siellä paljon oleilleet, joten ei kauheasti haitannut. Hintaansa nähden kuitenkin vaatimatonta tasoa, sanoi mieheni. Kerrankin pääsin siis vähällä liikkumisella. Kuten oli ennakkoon sovittu, uima-allasosastolle pääsimme suoraan, sillä huoneemme oli samassa kerroksessa. Soitimme vaan respaan ja sieltä tultiin ystävällisesti avaamaan epävirallinen ovi. Näin säästin monta pelokasta askelta märällä lattialla.

Ah, se oli onnea. En voinut vastustaa höyrysaunaa – fibromyalgian takia en yleensä käy ollenkaan saunassa, mutta nyt naaatiskelin hetken. Sitten muutama askel poreammeeseen. Se oli lastenaltaan syvyinen ja erittäin voimaakkaasti poreinen. Siellä lilluin koko loppuajan – välillä selälleen ja vuorotellen mahalleen maaten. Oli toooosi ihanat hieronnat, tunsin oikein, miten jäykät lihakseni rentoutuivat ja ajatukset lähtivät muille maille….

Täällä olemme olleet jo monta kertaa, ravintola Plaza – suosittelemme!
Katsokaa, miten kivasti voi tarjoiltiin, suoraan veitsellä.

Heti hotelliin saavuttuamme lähdimme Käsityömessuille. Niistä kirjoittelen oman postauksen. Illalla kävimme saunassa ja hotellilla syömässä. Seuraavana aamuna Karnaluksiin. Ostokset jäivät aika pieniksi, mutta eipä ollut isoa puutelistaakaan mukana ja toisekseen paikalla oli niin paljon naisia, että siellä yks ja toinen tunsi pyörtymystä. Yhden oikein löydön siellä tein, mutta esittelen sen sitten kuvan kanssa.

Syömisestä taidan tehdä oikein oman postauksen – tästä reissusta kuulettekin/luettekin vielä kauan….koittakaa kestää!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top