Kurkistus sisään putiikkiin

Monissa liikkeissä näyttää joulu jo saapuneen. Meillä ei sitä ole vielä päästetty sisään, mutta vähän jo tehdään hyllyille tilaa. Ikkunasomistukset on vielä ihan ”tavallista” tavaraa…

Valaistus tuottaa vähän päänvaivaa, sillä näihin näyteikkunoihin ei ole olemassa kiinteää valaistusta. Tämä ylin kuva on ikkunasta, johon onneksi osuu katulampun valo, joten se on valaistu yölläkin – tai niinkauan kun katulamput palaa. Sisällä en pidä valoa muuta kuin aukioloaikaan.

Tämä ikkuna on sen sijaan ihan pimeässä. Tällä hetkellä sitä yrittää valaista valoryijy, mutta se ei riitä. Tähän pitää suunnitella jotain pöytälamppua tai kohdevalaisinta. Toisaalta tässä huoneessa on ikkunan yläpuolella pitkä rivi kohdevalaisimia….hmh! miksei ole tullut mieleen kokeilla, että jos ne jättäisi palamaan yöksi!

Eilen oli puoti kiinni, kuten normaalistikin maanantaisin. Poikkesin hetkeksi käymään ja arvaattekin varmaan? Koko ajan ovi kävi. Harmittaa kyllä, kun tietää, että asiakkaita olisi, mutta kun se vapaapäiväkin on kullan kallis. No, joulukuussa täytyy kyllä olla auki mahdollisimman paljon.

Tiistaiaamut on vilkkaita, joten touhukkaaseen viikon aloitukseen tässä valmistaudun. Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top