valoa pimeään

Nyt alkaa olla se aika, että putiikissakin -pari tuntia ennen sulkemisaikaa- voi nostaa lyhdyn ulos ja laittaa kynttilän palamaan.

 Minun mielestäni aika tunnelmallinen kuva, jos huomaa sisällä olevan keinutuolinkin. Eikö vaan houkuttele astumaan sisälle lämpimään ja valoon?

Tämä ständi on vaan osoittautunut kaikkein parhaaksi!

Jaa niin, tuosta en ole tainnut vielä kirjoittaakaan – kun meille laitettiin kaide…Kovin pettynyt kylläkin olin siihen noinniinkuin esteettisesti. Kyllähän se asiansa ajaa, jos ei siihen alle laitettaisi kaikenmaailman koristuksia, niinkuin tässä kuvassa. Mutta että kylpyhuonekaide hienon tammisen oven viereen, mikä tyylirikko! No, ei se papparainen tuollaisia ajatellut, kun halusi äkkiä saada homman hoidettua. Työ tehtiin VPK:n toimesta ja laskuun, joten ei siihen minulla ollut sanomista.Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top