Yhteydenottoja

Eilen blogini sai ensimmäisen vieraskielisen kommentin!
Käyn aina katsomassa, mistä maista blogiini tulee lukijoita, vaikka tiedänkin, että nuo ulkomaiset tuskin ovat ”oikeita lukijoita”, koska blogissani on vain kotoista suomen kieltä.

Englanninkielistä roskapostia tokikin tulee, mutta tämä kommentti oli ihan asiaa. Saksan kielellä. Kävin tietenkin katsomassa kirjoittajan blogin ja yllätys, yllätys – se oli pellava-aiheinen! Huomasin senkin, että blogiini oli tultu käännösohjelman kautta. Paljon noista tilastoista selviää mielenkiintoisia asioita.

Jos joku nyt on kiinnostunut pellavan käsittelystä, käypä kurkkaamassa:

http://versponnen-verwebt.blogspot.fi/2013/09/kein-leeres-stroh-heute-gedroschen.html
(kokeilin muuten googlen-käännösohjelmaa, mutta teksti oli niin hullunkurista, ettei siitä mitään selvää saanut.)

En yritäkään kirjoittaa mitään saksaksi, se olisi noloa lukijoille. Kolme vuotta kielen opiskelua lukiossa ei tehnyt minusta taitajaa.

Toinen yhteydenotto koski esittelemääni ruska-raanua. Raanulle olisi kiinnostunut ostaja.
Kävi muuten niin, että tyttäreni tuli kotiin käymään ja olohuoneen kynnyksellä tokaisi: ”Ai, äiti on ruvennut sisustamaan!” Varmaan tarkoitti tätä asetelmaa.

Olen laiska liikkumaan. Toivoisin, että tarvitsemani tavarat löytyisivät käden ulottuvilta. Aika usein löytyykin. Eilen istuin putiikissa tiskin takana ja kokosin enkeli-taulua. Lasi kaipasi puhdistamista ja minä keksin ihan uuden puhdistustavan. Virkkaavalle käsityöläiselle sopivan.

Kas, näin se käy!

Matonkuderulla. Niin käteensopiva, naarmuttamaton ja ekologinen!

Tänään on ihana, aurinkoinen ilma. Pirkko on putiikissa (varmaan asiakkaat luulevat, että Pirkko onkin alkanut yrittäjäksi?) ja minä pidän koto-vapaapäivää. Tänään se tarkoittaa sitä, että alan valmistella KESKIAIKAPUKUA. Olin aivan unohtanut tämän tilauksen, mutta onneksi olin sanonut asiakkaalle, että ”soittaa, jos ei minusta ala mitään kuulua”. Puku tarvitaan lokakuun teatteriesitykseen. Saattaa tulla kiirus.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top