Nyt se onnistui!

Olen neulonut vaikka kuinka monta palmikkopipoa. Innostuessani teen monta samanlaista ja onneksi ovat käyneet kaupaksikin. Tällä kertaa vihdoinkin onnistuin tekemään oikean kokoisen ja mallisen. Siis minulle oikeanlaisen.

Kuten aikaisemminkin mainittua, minulla on iso pää. Pieneen päähän tämä on tietysti aivan liian iso, mutta minulle pitää ollakin ympärysmittaa yli 60 cm. Tämä alkaa malliltaan muistuttaa jo enemmänkin baskeria. Ainakin minulle sopii paremmin tuollainen malli, jossa on kasvojen sivuilla jotain…

Olishan tuota hattua nyt voinut vähän mallata erilaillakin, mutta kun oli tässä niin monta muuttujaa huomioitavana, ettei sitä kaikkea huomaa… 
– paidan kaula-aukon olis voinut asetella nätimminkin
– kuvan olis voinu ottaa vähän myöhemmin, 
että olis tyynyn kuva kaulalta ehtiny häipyä, 
sitä kollageenia kun ei ole enää tarpeeksi ryppyjen oikenemiseen
Minä sentään
– hain korvikset korviin
– laitoin huulipunaa
– otin kaulakorut pois
– vedin hymyn naamalle
Tässä se kurkistaa minun uusi kameranikin
Tällainen se on, Canon joku…
Sulloin hiukset myssyn sisälle, kun näin erottuu myssy paremmin. Noeivaiskaan, vaan siksi, että ne on niin kauheet. Mutta huomenna naatiskelen parturin käsittelyssä. Sitä odotellessa…
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top