Essu

Meillä on tällä hetkellä ihanteellinen työtilanne. Ehdimme tekemään korjausompelut saman päivän aikana, valmistamaan uutta myytävää ja mikä parasta: välillä tyhjennämme ”keskeneräisiä ompeluksia” -laatikoita. Tiedättehän ne ufot, mitä on aloitettu, mutta syystä tai toisesta on siirrytty joko mukavampaan tai kiireellisempään työhön.

Siitä laatikosta löysimme kivan yllätyksen! Työessu, jossa on etu- ja takakappaleet yhdistetty nauhoilla. Tästä tulee todennäköisesti meille kauan suunniteltu työessu.

Tämä essu on ompelija-Arjalle tismalleen sopiva ja ”istuu kuin pörö suojalumessa”, kuten äitini tapasi sanoa.

Monipuolinen malli, josta voi tehdä erilaisia versioita lähes juhlakäytöstä maalarin suojavaatteeksi asti. Kangasta ja koristelua vaihtamalla tyyli muuttuu toiseksi. Myös kiinnityssysteemiä voi vaihdella. Tässä uniikissa kappaleessa on nauhat, jotka voi solmia sivulle tai taakse. Nauhojen sijaan voisi laittaa myös napit tai tarrat.

Yläkuvassa toiset nauhat on jätetty roikkumaan sivulle, ne voisi toki solmia eteen, joko essun alla tai päällä. Alakuvassa nauhat on solmittu sivuille.

Vielä romanttisemman tästä essusta saisi, jos pitsiä laittaisi myös helmaan. Tai sitten kaikki rimpsut  voi jättää pois ja vaikka painaa yrityksen logon.

Mitäs tykkäät?
Minun sormeni syyhyää valmistaa monta erilaista versiota….

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top