Värillä on väliä; uusi mekko Nansolta

Taas kerran yllätyin iloisesti, kun sovitin uutta mekkoa – värillä on väliä! Tähän ikään mennessä (62 v) olen jo periaatteessa oppinut, mitkä värit minulle sopivat, mutta silti välillä tulee yllätyksiä, sekä positiivisia että negatiivisia. 

En olisi yhtään uutta vaatetta tarvinnut, mutta ”kun halvalla sai” niin tulin tilanneeksi Nansolta mekon. Alkuperäinen hinta 99 € oli pudonnut 30 euroon. Tämä mekko. Kun paketti tuli, olin ensin vähän pettynyt, kun ei kangas ollutkaan trikoota, Nansosta vaan tulee väistämättä trikoo mieleen, eikö totta? Toki esittelyssä kerrottiin, että mekko on viskoosikangasta. Ja miellyttävä materiaali onkin, kevyt ja hengittävä.
 

Mekossa on sivutaskut ja ne on hyvän malliset – joskus sivutaskut pullottaa ja lerputtaa, mutta nämä ei.

Seuraavasta kuvasta ehkä erottuu vyötärön seutu, siinä on tosi kiva poimutus. Olin yllättynyt, kun tämä isoin koko 46, mitä mekosta oli saatavilla, oli ihan sopiva minulle. Yleensä tarvitsen koon 48.

Mekon pituudesta en ole ihan varma, mutta ainakin se on huoleton. Helma on runsas, eikä mitenkään raskas, vaikka pituutta onkin.

Aivan erityisesti pidän mekon pääntiestä. Se on kauniin mallinen ja pysyy hyvin paikallaan.

Ja sitten se väri! Voi että tykkäsin. Talven raskaiden värien ja materiaalien jälkeen tämä kepeä ja vaalea mekko tuntuu niin raikkaalta. Vaalea liila on niin minua. Yhdistin tähän sini-valkoiset korvikset, siniset silmälasit ja uuden sinisen sametti-helmiäispannan. Kokonaisuus näyttää minun silmääni kivalta. Oletko samaa mieltä?

 

Olkoonkin, että sininen luomiväri on kuulemma mennyttä aikaa, niin minä tykkään. Laitoin jopa sähkönsinistä rajausväriä, mutta en saanut sitä kuvaan onnistumaan. En ole kertaakaan vielä onnistunut ottamaan meikeistäni hyvää kuvaa, mitenkähän se tehdään?

Näihin kuviin stailasin mekon jokseenkin juhlavasti, mutta aion kyllä käyttää sitä ihan arkenakin, työasuna. Ensin ajattelin, että ilman muuta lyhennän hihat kesäisemmiksi, mutta en ole enää varma.

Näetkö sinä tämän kesä- vai talvimekkona?

Mervi

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top