Mekkoja!

Eellisessa postauksessa jo esittelin yhden ostoksistani Tiltaltti Shop – verkkokaupasta. Roosan väristä rimpsumekkoa olen pitänyt tällä viikkolla sekä mekkona sukkisten kanssa, että tunikana legginssien kera ja tykännyt kovin. Tässä tulee osa 2 eli mekot. Tämä pikkukukkainen mekko olisi ehkä mennyt palautukseen, mutta enpä viitsi ruveta, kun alennusostos. 

Vaikka pääntiellä onkin napppilista, se näyttää tavalliselta pyöreältä, eikä ole oikein minun tyyliini. Lisäksi mekko on turhan väljä ja näyttäisi ehkä kivammalta vyön kanssa, mutta kun en ole vyön käyttäjä… tuo helmakin on vähän outo, takaa pidempi.

Ylläolevaan kuvaan olen toisen puolen kauluksesta kääntänyt sisälle ja noin se varmaan tuleekin olemaan. Tämä mekko on joustamatonta, ohutta kangasta.

Tämä toinen, isokukkainen trikoomekko on taas hyvinkin niukkalinjainen. Värimaailmaltaan nämä kaksi ovat samaa haalean sinistä. Tuo V-pääntie on paljon mieluisampi minulle. Mekko on tyköistuva ja siinä on tuommoinen rusettijuttu toisella sivulla.

Just nyt tämä mekko on täsmälleen oikea väri mun kynsien kanssa, mutta ensi viikolla kynnet onkin jo eri väriset. Kaulassa mulla on hopeanvärinen reilun kokoinen sydänriipus, jonka tyttäreni Scotlannista on lähettänyt se on tähän mekkoon täsmälleen oikean mallinen.

Uskon, että tätä mekkoa tulen paljon käyttämään. Sen sijaan tuosta ensimmäisestä en oikein tiedä – saattaa olla, että päätyy myyntiin…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top