Ihonhoito

Parin viime vuoden aikana ihonhoito on tullut itselleni entistä tärkeämmäksi. Kun vuosia on 60, iho alkaa vauhdilla rypistyä. Olen käynyt silloin tällöin kosmetologilla, mutta järeämpiä kasvojen silotuksia en ole harkinnut. Tai noh, ehkä mielessä käynyt, nutta en vakavasti ole alkanut rahoja laskea…

Koska pienellä paikkakunnalla ainut kosmetiikkaa myyvä liike on Tokmanni, olen kosmetologikäynnillä tehnyt myös tuoteostoksia. Tutustuin ikääntyvälle iholle tarkoitettuun Tyrni-sarjaan ja koska pidin siitä, täydensin valikoimaani myöhemminkin. 

Ekopharmalla on muitakin tuotesarjoja, mutta tuo Tyrni on juurikin ikääntyvälle iholle. 

 

c

Nyt minulla on siitä päivävoide ja yövoide kivassa pumppupurkissa. Tykkään näistä siksi, että imeytyvät hyvin ja nopeasti jättämättä tahmeaa oloa. Rakastan pumppupulloja, jotka on hygieenisiä ja kynsiä säästäviä. Tyrni-kasvovesi ei ole vesimäistä, vaan geelimäistä. Kuorintavoidetta olen käyttänyt vasta pari kertaa ja seerumi on ihan uusi lisäys, sen käytöstä ei ole vielä kokemusta.

Halusin kokeilla myös misellivettä puhdistukseen, mutta sitä on vain Vadelmasarjassa, samoin puhdistusvaahto. Nämä ovat kyllä käteviä käyttää ja hyviä tuotteita puhdistukseen. Vaahto poistaa lähes kaiken meikin, mutta on ehkä hivenen tuhti herkälle ja kuivalle iholleni. Pintakuivuus kuitenkin tasaantuu, kun pyyhkii kasvot vielä kasvovedellä.

Ihonhoito saman sarjan tuotteilla

Olen tuotteiden käytössä vähän sellainen sekakäyttäjä, mutta nyt pitäisi pysyttäytyä tässä yhdessä sarjassa, jotta voisin sanoa, mikä sen kokonaisteho on. Repertuaarini on kyllä täydellinen – tuote löytyy joka lähtöön. No, naamio puuttuu,  mutta niitähän en olekaan vielä käyttänyt. Ja näiden tuotteiden lisäksi käytän kuuriluoneisesti Retinol-voidetta.

Onko tämä tuotesarja sinulle tuttu? Käytätkö aina saman sarjan tuotteita vai yhtä sieltä, toista täältä?

Tämä ei ole maksettu mainos, olen kaikki itse ostanut paikalliselta kosmetologilta. 

Kunkin hinta on n. 30 €.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top