Päätimme sitten ostaa asuntoauton

Muistatko, kun pohdin täälläkin, että kannattaako vuokrata vai ostaa asuntoauto. Noh, me päätimme sitten ostaa asuntoauton omaksi. Nähtäväksi jää, oliko kalliimpi vaihtoehto. Löysimme niin kertakaikkisen siistin auton, ettei ole ennen nähtykään. Siis noin iäkästä. Ei tarvitse edes kaappeja pyyhkiä, niin on puhdasta ja hyvän tuoksuista. 

Tuosta valokiilan kohdalta tullaan sisälle, suoraan edessä on pöytäryhmä, jonka voi laskea myös makuupaikaksi. Tämä kuva on otettu perältä, jossa on parisänky aina valmiina – kamera suunnattuna etuosaa kohti.

 

Sängyn päädyssä on jopa lukuvalot ja toimivat sellaiset! 

 

Ainoa huono puoli on se, että toisen on kömmittävä edessämakaavan yli päästäkseen pois… Minä hyvin täytän tuon nukkumapaikan…

 
Tällaiselta näyttää, kun makaan sängyssä ja katson auton etuosaan päin.

Ihan sängyn vieressä on ”kylpyhuone” eli vessa ja suihku. En ehkä olisi ennen laihtumista mahtunut…

Justjajust mahdun suihkuun… Vessassakin kaikki on siistiä.

Löytyy peilejä ja säilytystilaa.

Ajopuolella on myös äärimmäisen siistiä, tässä on mukava istuskella ja neuloa…

 
Penkkien päälliskankaat on puhtaat ja siistit, niin ihanaa!
 

 

 

Meillä kotonakin keittiöhommat on mieheni vastuulla, niin myös täällä autossa. Nyt hän on jo täytellyt kaappeja. Hehkutan edelleen auton puhtautta. Hella, jääkaappi, astiakaapit – kaikki on moitteettomassa kunnossa.

Keskellä autoa on tuollainen rulookaappi, missä on kuulemma aiemmin ollut telkkari, mutta nyt siinä on edellisten omistajien jäljiltä grilli.

 

Ainoa arveluttava asia tällä hetkellä on tämä sisääntulo. Ovi on tosi korkealla ja minä liikuntavammaisena ja kyynärsauvan kanssa kulkevana en saa jalkaa kovin ylös nousemaan. Mieheni löysi siihen kyllä tuollaisen tukevan kaksiportaisen jakkaran, mutta siltikin nousu on kovin korkea ja alastullessa lasku pelottaa.

Kuten kerroin, iloa tuottaa puhdas auto. Ja puhtaana se pysyykin, sillä mieheni on kovin tarkka poika. Minä jo ehdin muutaman hiekan murun sisälle kantaa, jolloin tämä joutui siivoomishommiin. Ja joutuu vastakin, kun en minä tuollaisilla mini-lyhyillä välineillä mitään pysty tekemään….

Tämmöinen on meidän asuntoauto minun – naisen silmin – nähtynä. Mieheni vastaa ajamisesta ja tekniikasta. Haluatteko kuulla, tai siis lukea, niistä asioista?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top