Kurkistus vaatekaappiin

Taas mun otsikko on harhaanjohtava. Nyt ei riittänyt pelkkä kurkistus, vaan tehtiin ”vuosisadan” karsinta.

Meillä oli viime lähiopetusjaksolla (lue: teamsin välityksellä) pukeutumisneuvoja -koulutuksessa aiheena vaatekaappi-idea. Mikä tarkoittaa asukokonaisuuksien luomista muutaman vaatekappaleen avulla. Aivan uskomattomia variaatioita nähtiin opettajan tekeminä diasarjoina. Tähän liittyen saimme tietysti kotitehtäviä. Aloitin ison urakan sillä kurkistuksella omaan vaatekaappiin..

Mun vaatekaappi on pieni, vain puolen metrin tanko roikkuville vaatteille ja lisäksi hyllytilaa. Vien kausivaatteet aina pois, eli nyt on esillä vain talvivaatteet. Ylähyllyllä on ”tavoitevaatteet” eli liian pienet, joita on kiva aina dieetin yhteydessä sovitella…

Aloitimme haasteen avustajan kanssa jo aamulla ja useampi tunti siinä vierähtikin. Kävimme jokaikisen vaatekappaleen läpi ja aika monet sovitinkin ylleni. Liian pienet, liian isot, epämukavat ja väärän väriset lähti hyvin pienellä kynnyksellä kiertoon. Onneksi oli toinen silmäpari apuna; itse olisin ehkä ollut säästäväisempi.

Aimo kasa niistä kertyi, 56 vaatekappaletta pois. Jäljelle jäi  85. Tässä laskussa ei ole mukana päällysvaatteita eikä alusvaatteita.

Ai tämmöinenkin mulla on kaapissa? Tää taas on liian iso, en ole vissiin kertaakaan vielä pitänyt…

Kuvasin poistettavia vaatteita ryhmissä. Otin kuvat ylivalottaen, jotta mustatkin jotenkin erottuisi mustasta peitteestä. Kaikki poistettavat vaatteet on mun kokoa 46 – 52. Jos joku kiinnostaa, laita viestiä, niin voin laittaa tarkempaa kuvaa ja muuta tietoa. mervi.lamminen@outlook.com tai 050 3283265

Hameita pois 8 kpl
Viidestä pillifarkusta 2 on pitämättömiä

Kaikki nämä puserot on periaatteessa ihan ok, mutta… toi ruskea on aivan uusi, mutta väärä väri. Samoin yksi mustavalkoinen Nanso on pitämätön, mutta pääntie hankala…

Mustaa, mustaa, pitsiä, prodyyriä ja tylliä.

Sinistä ja sinistä…

punaista ja punaista, mutta väärä sävy

 

 kaksi sinistä villatakkia, punainen jakku ja itse kutomani iiiiiso lila villatakki

Torstain trikoopöksyjä, joita en ole juuri ollenkaan käyttänyt, koska jäävät mun per…lle liian matalaksi.

Lisäksi lähti kolme talvitakkia jajaja… paljon muuta.

Nyt mietin, mitä näitten kanssa teen. Sain vinkin vähänkäytetty.fi -sivustolta ja sinne ajattelin ensin lähettääkkin, kun olisin päässyt ilman kuvaamista ja mittaamista. Mutta sitten katselin heidän hintojaan ja ajattelin, että harmi, kun ei itse pääse kertomaan, mikä on uusi ja pitämätön.

Sitten ajattelin paikallista kirpputoria, mutta kova homma on siinäkin, hinnoitella tuotteet, viedä ja järjestellä.

Kolmanneksi mietin paikallista facekirppistä, mutta kuvattava sinnekin on. Paitsi jos voisi lähettää tällaiset yhteiskuvat kuin tähän postaukseen otin.

Vielä olisi mahdollista myydä omassa puodissani.

Ja tietysti voisi viedä Uffiin, mutta mutta…Näissä on kuitenkin vielä joitain ”rahan arvoisia” tuotteita. Yleensä minulla on aina jätesäkki valmiina, johon kerään poistettavat tavarat ja se viedään aika ajoin kierrätyskeskukseen. Nyt se vaan ei ole auki ja kun tätä tavaraa on tällä kertaa näin paljon.

Hankalin vaihtoehto on se, että nuo makaavat pyykkikoreissa mun silmien alla, koska on houkutus ottaa sieltä pikkuhiljaa asu kerrallaan takaisin. Johonkin olisi siis saatava pikimmiten.

Joka tapauksessa, nyt kaappi on helppokäyttöisempi ja hyllyillä tavarat näkyvissä.

Aika tummasävyinen kaappini yleisilme on. Mustaa ja valkoista pienellä sinisellä ja pinkillä sävytyksellä.

Ensi kerralla sitten niihin kotitehtäviin ja kokeiluihin, mitä asukokonaisuuksia näistä jäljelle jääneistä saa…

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top