Vyö ja huivi ja muita ehdotuksia

Olen saanut asukuvistani paitsi kirpaisevaa kritiikkiä, myös muutamia kehuja ja roppakaupalla neuvoja. Harmi, että näitä asupostauksia lukeneet ovat kommentoineet vain facebookin ryhmään, johon olen ne linkittänyt, kun täällä ne olisivat muidenkin nähtävissä. Ja olen jokaisen yli 100 kommenttia lukenut ja miettinyt ja ottanut opikseni. Ideat ainakin kerran kokeiltavaksi.

Lähdimme avustajani kanssa ostoksille, vyö ja huivi tavoitteena. Ja huivi kaulaan. Tässä ylläni on itse valmistamani villakangastakki, kuului mittatilausompelija-koulutukseeni.

Olen pahoillani, että kaikki kuvat ovat huonoja. Valaistus ei ollut riittävä, enkä osaa käsitella kuvia. Mutta nyt onkin ideana tarkastella vaatteiden mittasuhteita.

Yhtään ainutta vaatetta ei pitänyt ostaa, mutta… tämä suloisen pehmeä tunika/mekko oli pakko ottaa mukaan. Se maksoi alennuksessa vain 10 euroa ja on ihana kotiasu. Se on mekoksi minulle liian lyhyt ja tunikaksi liian pitkä.

Oli niin kiire kuvata, etten hiuksia ”ehtinyt” laittaa, joten sutaisin huivi päähän. Huulipunakin jäi puuttumaan. Mummo siis.

Tässä siis kotiasu kotitossuineen ja liian tiukkoine legginsseineen. Jos tarkkaan katsot, ymmärrät, miksen voi pitää tiukkoja housuja. Mutta tämän ihanan pehmeän ja kevyen asun eduksi on mainittava pystyraidat, jotka ovat eduksi pullukalle 0-vartalotyypille. Sen sijaan vyö, jota minulle moni suositteli, on kyllä omasta mielestäni nounou. Emme löytäneet naisten vöistä tarpeeksi pitkää, mutta miesten puolelta kaksikin. Toinen on käytössä mukava punottu ja JOUSTAVA vyö.

Tämäkin vaateostos on harkitsematon. Farkkupaita.

Kun minulle suositeltiin tiukkoja pitkiä housuja, lähdin tarkastelemaan housuvalikoimiani. Löysin kolmet (!) Laurien housut, joissa on tiukat lahkeet.

 Ja ei, en tykkää vyöstä. Miten sinä näet asian?

Farkkupuseron päälle puin neuleen, jonka olin tilannut Lindexiltä. Se on hyvin tumman sininen.

Neule on ehkä jälleen kerran liian pitkä, joten kokeilin sitä vähän lyhentää, että paita näkyisi alta. Onko parempi?

Tässä kuvassa on vyökin, mutta ei erotu.

Semmoiset kuvat tänään. Saa arvostella.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top