Pääsiäisen keltaisen jälkeen punaista

Äitini ei koskaan pukenut ylleni mitään punaista. Hänellä oli siihen oma syynsä. Tahtomattaankin sitä usein noudattaa äidin periaatteita ja niinpä minäkin vierastan punaisia vaatteita. Toisaalta olen kuullut, että vanhetessaan nainen alkaa suosia värejä, hmm….

Liekö sattumaa, että punainen väri on lipsahtanut asusteisiini? (Kuvat otettu työhuoneessani stailaamatta ympäristöä)

Tässä mitä parhaimmat kengät, jotka ehkä jo olen esitellytkin. Rieker -merkkiset. Näitten pukeminen on hiukan haasteellista, joten harvoin käytän.

Harvoin käytän myöskään isoja käsilaukkuja, mutta jostain syystä niitä on kuitenkin ilmaantunut. Tässä punainen.

Enimmäkseen käytän crossbody bags. Olan yli heitettäviä, koska silloin jäävät kädet vapaaksi. Ainaisen mustan sijaan ostin punaisen. Tämänkin käyttö on kuitenkin jäänyt vähäiseksi, sillä ei tähän mahdu kunnolla edes iso lompakkoni, saati juomapullo. Taitaa olla ainut aito nahkainen laukku, joten tästä ei helposti pääse eroonkaan – ainakaan kulumisen vuoksi.

Tabletti ja kännykkä ovat myös punaisia, samoin hanskat.

Nämä kuvat on otettu puoli vuotta sitten, Tampereen kädentaitomessujen jälkeen. Sieltä ostin tuon toisen punaisen olkalaukun. Olen aiemminkin nähnyt kirjoista tehtyjä laukkuja, mutta tämä on mielestäni tilavampi, kuin yleensä ovat. Uusi tietosanakirja on muuttunut laukuksi ja saanut pieleensä tosi kauniin salvan.

Vielä en ole tätä laukkua kertaakaan käyttänyt, mihinköhän se on mahtanut livahtaa piiloon?
Viimeiseksi esittelen viime talvisen takkini, josta sain paljon kehuja. Nyt on vain niin, että se ei mahdu enää/vielä ylleni. Ostaessakin se kiristi, mutta nyt vähän enemmän. Ensi talvena se aivan varmasti mahtuu. Kun ostaa hyvää ja ajatonta, ei ole trendeistä riippuvainen. Tähän takkiin tietysti yhdistetään punainen pipo. Valitettavasti kuva on typerä, kun en halunnut liian pientä takkia ylläni kuvata.

 Onko teille käynyt näin, että joku ”eiei” väri alkaakin miellyttää?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top