Mennäkö vai eikö mennä….. kukkamessuille?

Näinä päivinä on taas impulsiivinen Mervi nostanut päätään.
Vuonna 2011 järjestettiin Uudessakaupungissa ensimmäiset kukkamessut, jotka onnistuivat mainiosti. Pellavasydänkin oli mukana, mutta se oli täysi floppi. Kuten tuossa kirjoituksessakin mainitsen, päätin silloin, etten koskaan enää lähde mukaan. Kunnes nyt taas.

Pitkin kevättä herättelin putiikissa ajatusta, että jos kuitenkin menisimme myymään farmi-kankaisia tuotteita. Välillä Arja aina kyselee, että mennäänkö… ja minä jahkaan sitä ja tätä. Joskus mennään ja sitten taas ei. Varsinkin kun farmikankaasta tehdyt puserot lähetettiin Sarka-museoon myytäviksi.

Eilen päätin tehdä asialle jotain. Soitin järjestäjälle. Niin, kukkamessut onkin nyt jo muutaman vuoden laajentuneet mini-farmimessuiksi. Kyselin viimehetken paikkoja (viikko enää aikaa tapahtumaan) ja sieltä löytyisikin meille paikka. Nyt tässä ollaan ”jännän äärellä” että saanko tarpeeksi apuvoimia myyntiin ja roudaamiseen, kun molemmissa täytyy olla täysmiehitys – sekä putiikissa että siellä messuilla. Ja messut kestävät kaksi päivää, sekä lauantain että sunnuntain.

Kyllä tuo minun mieheni on kiltti – ei sunkaan liene LIIAN kiltti? Hän kun otti vastaan uhoamiseni silloin 2011 ettei ”enää koskaan”, nyt loihe lausumaan, että ”jos sää nyt haluat, niin sitten menet”. Tietäen, että hänkin joutuu töihin, mm. teltan metsästykseen ja pystytykseen. Paikka on 4 x 4 metriä, joten siinä täytyy olla kunnollinen myyntikatos tai -teltta.

Olemme tämän viikon valmistaneet tosi hienoja tuotteita kesäsesonkia ajatellen. Kaikki nuo sopivat myös kukkam…farmimessuille myyntiin ja niistä saa uskoakseni tosi tyylikkäänkin myyntiesittelyn. Harmaata-valkoinen-musta höystettynä kevään vihreällä…

Meillä on Uusikaupunki-teemalla keittiöpyyhkeitä, essuja, patalappuja, kasseja ja tyynynpäällisiä. Vohvelikankaisia kylpy- ja pikkupyyhkeitä tyylikkäänä harmaana. Kernikankaisia puutarhaessuja ja samanlaisella kuosilla lapsille askartelu/leipomisessuja ja ruokalappuja.

Kerniessua on sekä lasten kokoa, että aikuisille isoilla taskuilla:

Puuvillapyyhkeitä valmiissa lahjapakkauksessa:

Essuja kukkakankaasta ja omalla painatuksella, taskuilla ja ilman.

Lähtekääpä kaikki ensi viikonloppuna käymään Uudessakaupungissa! Me sitten joko olemme tai emme mukana Farmimessuilla. Tulkaa morjestamaan!

Pellavasydämen Merv
Ps. Iltapäivällä ilmoittauduin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top