Mihin katosivat blogini, olenko minäkin hukassa?

Saattaa olla, että siitä on varoitettu, mutta minulle se tapahtui kuitenkin ikävänä yllätyksenä. Kaikki seuraamani blogit ovat kadonneet jonnekin! Blogilistani oli tooooosi pitkä. Monia niitä olin seurannut jo useampia vuosia.

Kysymys on siis Bloggerin ”omat blogini” – välilehdellä olleista blogeista, joita seurasin. Nyt sellaista ei ole enää ollenkaan. Olen yrittänyt etsiä, mutten löydä. Tiedätkö sinä, mitä niille on tapahtunut?

En ollut laittanut näitä blogeja mihinkään muualle seurantaan, en suosikkeihin, en kirjanmerkkeihin. On ollut niin kätevää, kun siitä listasta näen aina uudet päivitykset. En mitenkään voi muistaa niitä kaikkia, byääääh!

Miten te muut nyt seuraatte blogejanne? Oman blogini olen kiinnittänyt www.blogit.fi – sivustolle. Joku lukija muuten kertoikin nähneensä siellä Pellavasydän-blogin. Koska tuolla on niin vähän blogeja, minun blogini on päässyt listalle. Käsityöaiheisista blogeista se keikkuu 10 kärjessä-listalla.

En osaa käyttää  Bloglovin – hakua, enkä mitään muutakaan. Lukulistani hupeni aivan pieneksi, muutama blogi on kirjanmerkeissä.

Pitäääkö minun ihan oikeasti hyvästellä kaikki ihanat tuttavuudet vuosien varrelta ja vain toivoa, että ne palautuvat muistiini tai muuten tulevat jossain yhteydessä vastaani?

Niin – ja sitä paitsi – kaikki yli 200 lukijaa, joiden listalla Pellavasydän on ollut, miten he nyt löytävät tiensä tänne, vai eivätkö enää löydäkään?

Pellavasydämen Mervi

ps. Jipppppiiiiiiii!
Ei se ollutkaan totta! Eihän ne mihinkään hukkaan ole joutuneet. Muutaman viikon vain olen perässä päivityksistä. Sieltähän ne löytyivät sittenkin…. Olin kuitenkin ollut huolimaton etsijä.

Nyt blogit ovatkin Lukemisto – välilehden välissä. Kiva, kiva….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top