Sittenkin käsilaukku, olkalaukku, shopperi vai mikäsennimionkaan?

Muutama vuosi sitten, kun kävelin kahden kyynärsauvan avulla, en pystynyt käyttämään käsilaukkua, kun ei kerta ollut ylimääräistä kättä sitä kantamaan. Silloin hävitin kaikki käyttökelvottomat, rumat, mutta myös kauniit laukut, joita jäin suremaan. Täällä kerroin asiasta.


Kahden kyynärsauvan avustuksella kävellessä parhain laukku on crossbody, jolloin kädet ovat vapaat.
Reppu ei tule kysymykseen, näytän sen kanssa ihan hirveen lihavalta ja toisekseen sitä on liian vaikea käyttää, kun käsissä on kepit.Crossblodyn pitää olla aika pieni, ettei ole keppien tiellä, joten sinne ei juuri muuta mahdu kuin rahat ja huulipuna.

Nyt, kun olen voinut jättää toisen kepin pois, pystyn jotain kädessäkin kantamaan. Viime viikolla näin Wiklundilla ohikulkiessani muutaman sellaisen avonaisen, pystyssä pysyvän laukun, joihin ihastuin. Harmikseni väri ei ollut mieleinen. Ajatus jäi kuitenkin kytemään ja nyt olen hakemassa vastaavaa.

Suorastaan inhoan näitä kahvipusseista väännettyjä koreja. Mutta. Tässäpä joku aika sitten havaitsin sellaisen olevan aika kätevä: se pysyy itsellään pystyssä, tavarat on kerralla nähtävissä ja kun laitat tavaran takaisin laukkuun, voit vain pudottaa sen sinne ilman vetoketjujen avaamista.

Haluaisin tämän mallisen laukun. Välillä jo pohdin, että voisiko tuon ylläolevan korin pehmustaa ja päällystää nahalla. Mutta ehkä ei tule siistiä?

Mistä siis löytäisin kassin, joka pysyy pystyssä, jossa ei ole vetoketjua, ei lukkoja, ei monia taskuja –  vaan pelkistetty korin mallinen kassi lyhyillä kantohihnoilla ja olkahihnalla, joka olisi ainakin 150 cm pitkä.

Malliltaan jotain tällaista:

Olivia Korula.fi
 
Zalando

Fashion Only, www.jeans.fi

Ensin tietysti käyn kiertämässä paikalliset liikkeet ja sitten vasta – jos ei löydy – lähden tosissaan netistä etsimään. Näiden esittelemieni laukkujen hinta on n. 50 euroa, eli ihan ok. Nahkaista en haluakaan, sillä siitähän ei pääse koskaan eroon ja hinta olisi huima.

Paitsi, jos olisi nahkaompelukone. Sopiva nahkapala kyllä löytyy valikoimistani. Sitten pitäisi vielä osata ommella. Nimittäin nahkaa. Ei sentään, kyllä minä ostan valmiin.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top