Nuttu nurin, onni oikein

Oletteko kuulleet vanhan sanonnan? Onni on oikein, kun nuttu on nurin.

Koko kesäkuun ajan olen kuvitellut tänään meneväni Turussa käymään. Onneksi tarkistin Tyksin kutsun. Sinne onkin aika vasta torstaina. Tänään piti käydä Ugin röntgenissä. Selkä vielä röntgenkuvattiinkin, vaikka siitä on jo magneettikuvat.

Tänään oikein erikseen muistutin itseäni, ettei siellä pukuhuoneessa ole MITÄÄN KIIRETTÄ vaatteitten pukemisessa, että ”ihan rauhassa vaan” toppuuttelin itseäni. Lähdin sitten viettämään vapaapäivääni kaupungille, poikkesin kierrätyskeskuksessa ja uuden sähköliikkeen avajaisissa kahveilla ja ….. Ja sitten kotona huomasin, että hame on väärinpäin.

Tämä olikin sitten viimeinen vapaa maanantai. Ensi viikosta alkaen loppukesän on putiikki auki myös maanantaisin. Eli vain sunnuntai on suljettu. Kyllä minä tänäänkin muutaman asiakkaan palvelin, kun kuulin, että ovat suljettua ovea kolkkuttamassa.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top