Sauna ei sovi

On se vaan uskottava, että sauna ei minulle sovi! Olen sen kyllä tiennytkin, mutta uimahallissa käydessä on/olisi kiva lopuksi lämmitellä oikein kunnolla.

Viime viikolla olin vasta torstaina entiselläni, kun maanantaina käytiin uimahallissa. Nyt päätin kokeilla ilman saunomista. Kyllä, tänään ei ole yhtään huono olo. Ei siis saunaa sille, joka sairastaa fibromyalgiaa. Voikohan sen kääntää toisinpäin, että jos sauna ei sinulle sovi, sairastat fibromyalgiaa? Ei ehkä sentään…

Tartuin härkää sarvista, enkä antanut valtaa pelolle, joka hiipi mieleeni, koska viimeksi olin vähällä kaatua. Minulla on kevyet muoviset lipokkaat jalassa ja pysyn kyllä sen puoleen hyvin pystyssä, mutta keppi lähti luistamaan. Tällä kertaa lainasin uimahallin rollaattoria. Sillä ei pääse liukastumaan, mutta muutoin en saa siitä tarpeeksi tukea, joten hiukan hankalaa oli liikkuminen. Parempi kuitenkin niin, kuin että jättäisin menemättä.

Olen huomannut vesiliikunnasta (en ui ollenkaan) olevan hyötyä. Jälkeenpäin olen havainnut, että viikolla ei ole tainnut ollenkaan hermosärky vaivata. Ja sehän on erittäin hienoa se!

Sain kutsun magneettikuvaukseen, kolmas tänä vuonna. Tällä kertaa kone on jalkautunut tänne syrjäkylille. Tutkimus tehdään paikallissairaalan pihaan pysäköidyssä rekassa. Säästyy minulta Turku-reissu. Tuossa kuvauksessa pitäisi selvitä hermovaurion sijainti, onko syy selässä vai lonkassa. Mitä sitten sillä tiedon teen, sekin selvinnee….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top