Löytö!

Paikallisella facebook-kirpparilla oli myynnissä kahvikuppeja. Osa ihan peruskamaa, jota kukaan ei nykyään halua vaivoikseen, mutta joukossa ilmoituksen mukaan myös Arabiaa. Sattuipa niin kivasti, että juuri ne haluamani kupit ovat Arabiaa.

Olen lopettanut kaikenlaisen astioiden keräilyn, sillä kaapit on mitoitettu vain tarpeelliselle astiastolle ja tätä nykyä reunojaan myöten täynnä. Näitä musta-valkoisia kuppeja en voinut vastustaa, sopivat väritykseltään just niinkuin nenä päähän meidän keittiöön.

Toisekseen nämä kupit ovat malliltaan hyvät. Tällä samalla mallilla on tehty kuppeja vaikka minkälaisia, mutta tällaista kuviointia en ole koskaan nähnyt. Netistä löysin kaksi kuvaa, mutta nimeä eivät osanneet kertoa. Retroa ja minun mielestäni enemmänkin 60-lukua, vaikka pohjassa on leima 12/71. Myynnissä oli yksi kuppi ja hinta sille 20 euroa. Minä sain ostaa nämä kaikki vitosella.

Kuppipareja on neljä. Yksi lautanen on krakeloitunut ja yksi kuppi lohjennut. Mutta arkikäyttöön meille riittääkin kaksi kuppia.

Olisi kiva, jos joku osaisi kertoa näistä enemmän. Löytyykö mahdollisesti jonkun kotoa samanlaisia? Kuka lienee suunnitellut tämän graafisen mallin?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top