Pikku hiljaa…

En voi sanoa olevani kiireinen. Ehdin tuntitolkulla istua tässä koneen ääressä ihan turhanpäiväisten juttujen äärellä. Juuri heräsin parin tunnin ”päiväunilta” ja öisin nukun reilusti 9 tuntia. Eipä siis ihme, etten saa mitään järjellistä aikaiseksi. Kirjanpito on kesken, tilaustyöt on kesken, vaatekaapin järjestäminen on …. kesken. Muuttokin on tavallaan vielä kesken; siellä täällä löytyy laatikoita, missä on jotain selvittämätöntä. Osa tauluistakin on vielä kiinnittämättä seinään.

Keittiön taulut on jo jonkin aikaa olleet paikoillaan, mutta nyt vasta laitoin kuvat blogiin, tänne.  Oli kiva yhteinen projekti Aarren kanssa ja lopputulos kertakaikkiaan mieleinen.

Kodin sisustaminen on siis kesken ja eipä silti, mitä sitten tekisin, jos kaikki olisi valmista? Tänään pohdin ääneen miehelleni, että mitenkähän tämäkin päivä olisi kulunut, jos ei olisi Pellavasydäntä. Olisin käynyt uuden puodin avajaisissa, liipustanut kaupungilla, pistäytynyt kierrätyskeskuksessa ja kirpparilla, nukkunut vielä enemmän… ai niin, mutta enhän minä jaksa/pysty kaupoissa kiertämään.

Olen jo maininnutkin, miten raskas viikonlopun huovutuskurssi oli. Vasta eilen tunsin palautuneeni ja tänään olo oli jo ennallaan. Kävely ei ole enää ihan tuskaa ja hermosärkykin on ollut melkein poissa. On hiukan arveluttavaa huomata, että oloni on kaikkein paras, kun olen saanut olla ”hiljaa paikallaan”. Tiedän, että pitkän päälle sellainen on petollista, kunto kun huononee entisestään. Eipä silti, olen jo alkanut ajatella kuntosalille menemisen suunnittelua. Odotan vielä viikon päästä olevan hermoratatutkimuksen tuloksia ja sitten varaan ajan.

Tänään tuli uutta lankaa. Vain yhtä väriä ja vähän turhan synkkää sekin näin kevättä odotellessa. Halusin saada jotain ylellistä ja tällaista minulle Eiran Tukusta lähetettiin. Langin Super Soxx Cashmere. Hienoa villaa 65 %, Kasmiria 10 % ja 25 % polyamidia. Apua! Kävin katsomassa laskua…. eikä… ei noin kallista lankaa kukaan osta.

Onkos kukaan neulonut tästä langasta, sukkia tai muuta? Minä en kyllä pitkään aikaan ehdi, niin monta tilaustyötä on odottamassa.

Pellavasydämen Mervi
  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top