Äärimmäisyydestä toiseen

Tänään tämä on/off -ihminen päätti olla oikein pikkutarkka siivousintoilija. Yleensä meillä on sotkuista ja minä olen siihen syyllinen: jätän tavaroita lojumaan. Joskus taas päätän, että kaiken pitää olla tiptop. Tänään oli vaihteeksi sellainen päivä. Jopa harja ja rikkalapio saivat kyytiä. Katsopa muuten omaa lattiaharjaasi – koska viimeksi olet sen pessyt?

Tässä hommassa totesin taas kerran, miten epäkäytännöllinen kodinhoitohuoneen/vessan allas meillä on. Jopa käsien pesuun se on liian matala, puhumattakaan isompien juttujen siivoamisesta. Itse olen valinnut, joten en voi syyttää ketään toista. Halusin korkean hanan, että sen alla voi pestä hiukset. Mutta korkea hana ja matala allas on kyllä mahdottoman huono yhdistelmä. Vesi pärskyy ylt’ympäriinsä. Eikä tuossa altaassa voi juuri mitään isompaa juttua pestä.

Eikä meillä ole kunnollista allasta missään, vaikka niitä altaita on joka puolella – entinen neuvola kun on tämä meidän koti. Noh, ehkä putiikin puolelta olisi löytynyt parempi allas, mutta ”saattaa” olla, että niissä ei pysty vettä laskemaan – saattaa olla, että altaissa on jotain tavaraa….

 Joka tapauksessa tuli puhdasta. Tänään tuotatin (onko se mikään sana?) Appropoo, muistini on alkanut pelottavasti huonontua. Sellainen on tosi huolestuttavaa, kun tavalliset sanat on hakusessa. Äskenkin etsin kauan sanaa ”yhdistelmä”… Niin, ne talvivaatteet halusin alakertaan. Tosi paljon täytyy taas karsia käyttövaatetta, kun eivät millään mahdu pieneen kaappitilaan, joka nykyisin on käytettävissäni. Tidän, että on aivan turha säilyttää kaapintäydeltä vaatteita, kun käytössä on kuitenkin yhdet ja samat mukavalta tuntuvat.

Huomenna on kiva päivä. Kauppa on kiinni, mutta kokemus on osoittanut, että aamupäivän ovikello soi, kun asiakkaat haluavat kuitenkin palvelua. Sitten menen parturiin. Vähemmän kivaa on mennä lääkäriin, mutta sekin on tarpeellista. Illalla on taas kukkarokurssi ja opettelemme tuplakukkaron tekemistä.

Kello lähentelee puoliyötä, nyt vähän iltapalaa ja sitten nukkumaan!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top