Yht’äkkiä tulikin paljon aikaa!

Perjantaina totesin miehelleni, että olipa pitkä työpäivä. Viikonloppukin tuntui tosi pitkältä, aikaa tuntui olevan vaikka kuinka paljon. Jouduin oikein miettimään, että mitä tekisi… sellaista ei sentään tapahdu juuri koskaan.

Tilanne oli seurausta siitä, että tietokoneeni joutui telakalle. Oikein hyvä opetus siitä, kuinka paljon olen alkanut viettää aikaa netissä. Vaihtoehtona kun on se, että ehtisin tehdä käsitöitä paljon enemmän. Toki netin käyttö on pois telkkarin katselusta, mitä teen enää hyvin vähän. Telkkaria katsellessa kykenee kuitenkin neulomaan sukkia, joten ei ole yhtä hyödytöntä kuin netin käyttö. Siis liiallinen netin käyttö.

Toki minulle on hyötyä esim. Facebookin käytöstä. Olen aina ajan hermolla, mitä tulee uusiin käsityöideoihin. Viikonloppuna aloin siis ”aikani kuluksi” valmistelemaan joulua. Sain valmiiksi joulukalenterin.

 Tämä äidiltä tyttärelle kestävä joulukalenteri on tehty pellavakankaalle ja takapuoli vuorattu vielä samalla vihreällä kankaalla. Hintaa tälle tlstaiseksi ainakin ainutkertaiselle kalenterille tulee 49 euroa.

On muuten niin työlästä tämä tabletilla työskentely, että taidan jäädä ottamaan pöytäkoneen paluuta…  Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top