Ootteko tulossa vai menossa?

Ootteko messuille menossa vai jo tulossa, olen kysynyt tänään vaikka kuinka monta kertaa. Enpä ymmärtänytkään, että kaupungin messutapahtuma vaikuttaa minunkin putiikinpitämiseeni näin paljon. Lähes koko ajan on väkeä käynyt. Ja minä olen tehnyt tutkimusta messutyytyväisyydestä. Osaisin aika hyvin antaa palautetta järjestäjille.

On se hassua, miten erilailla ihmiset näkee ja kokee. Yhdeltä porukalta kysyin, että onko siellä eläimiä. Juu, oli siellä yksi alpakka ja kolme koiraa. Toisilta sain sitten kuulla, että siellä oli vaikka mitä eläimiä; possuja, lampaita, hevosia jne.. Yhdet tykkäsi, että oli kivampi paikka kuin edellisinä vuosina, toiset taas olivat ehdottomasti tämänvuotisen pitopaikan kannalla.

Aamulla bongasin facebookista yhden käsityöidean. Hups! meinasin paljastaa sen. Kun pitikin vasta arvuuttaa, että mikähän tästä tulee?

En kylläkään ole varma, tuleeko yhtään mitään. Mutta onpa ollut kiva esitellä vieraille. Moni on lähtenyt mielissään ideasta. Äskeinenkin asiakas sanoi: ”Nyt äkkiä kotiin toteuttamaan ideaa” Oli kuulemma inspiroivaa käydä Uudessakaupungissa.

Ja minä sain mielinmäärin toteuttaa sosiaalista puolta itsessäni.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top