Uutta tavaraa pukkaa

Lisää postilähetyksiä tuli tänään – kaksin kappalein – vaikka on vielä edellisetkin purkamatta. Ja jälleen kävi edustaja, jolta tilasin myös tavaraa. Kyllä Pellavasydämessä alkaa olla tavaraa hyllyt pullollaan.

Tänään tuli lankojen lisäksi kukkaronkehyksiä. Asiakas tilasi tölkkinipsulaukkuunsa kehyksen ja innostuin niitä tietysti tilaamaan vähän enemmänkin. Nyt löytyy laukkumallista, ommeltavaa ja puristettavaa, isoa ja pientä….

Nuo, missä on reikiä, on ommellen kiinnitettäviä, toiset taas puristettavia. 

Katian Merino Baby-langasta tuli viisi väriä. 
Kyseessä on 100% superwash villalanka, pehmeä ja kutittamaton.

Ei, nyt en enää ehdi mukaan… tekemään kaikista langoista jotain malliksi. 
Tällaisessa asussa olin tänään töissä

Olen tainnut teillekin jo kummastella sitä, että miksi nykyään valitsen mustaa ja harmaata ylleni, vaikka ne vievät viimeisenkin värin kasvoilta. Puhuin tästä yhden asiakkaan kanssa. Sitten esittelin hänelle vielä purkamatonta pakkausta ja kerroin, että siinä on ”ihanan värisiä ipiuusia trikoisia kankaita”. Asikas oli kiinnostunut, joten avasimme pakettia. Mitä sieltä tulikaan…. harmaata, harmaata, harmaata. Tähtiä harmaalla pohjalla, palloja harmaalla pohjalla, harmaata pellavaa, värikkäitä lintuja, mutta harmaalla pohjalla!

Taitaisi olla parempi, että antaisin jonkun muun valita tuotteet.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top