Mitäs se vaakaraita taas tekikään?

Ainahan meille on toitotettu, että vaakaraita vaatteissa leventää. Taitaa olla totta?

Tässä taas yksi ostokseni facebookin Isosisko-vaatekirpparilta. Olen tähän oikein tyytyväinen, vaikken näihin kuviin olekaan… Koska kirpparilla on tiukat säännöt mitoista, yleensä ei juurikaan tule sopimattomia vaatteita. Kunhan tietää omat mittansa.

Nykyisin pidän aina mekkoa tai puolihametta. Yhtäkkiä pitkät housut alkoi tuntua epäpukevilta. Miten sitten kesällä, kun ei voi enää käyttää paksuja sukkiksia?Tällaistakin harrastan aika paljon, että vähän knfti mekko ja alle puolihame. Tätä mekkoa en kyllä edes sovittanut yksinään. Kiikun kaakun ehkä – riittääkö pituus?

Tässä kuvassa piti näkyä, että silmälasit on juuri samaa sinistä kuin mekon raidat, mutta eihän se näy.

Mekon ja huivin värit natsaavat mielestäni erinomaisesti. Tässä muuten syntyy tilaustyönä virkatut verhot.

Kirpputoriostoksissa on sellainen mukava puoli, ettei yhtään tiedä, kuinka muodikas tai epämuodikas on. Joku muu näkee, että tuo mekkohan on monta vuotta vanha – ehkä – mutta minäpä en sitä tiedä, joten voin nauttia täysillä UUDESTA ostoksesta.

Ja siitä että vuosi sitten tämänkokoisesta mekosta saatoin vain haaveilla.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top