Kaaoksen keskellä

Kahtena päivänä peräkkäin posti toi paketteja. Ne ovat edelleen eteisessä sikinsokin purkamatta levällään. Mutta meikä tyttö vaan istuu keinustuolissa ja neuloo, unelmoi ja nauttii elämästään! Kaikki eivät kuulemma pysty moiseen suoritukseen.

Katia-lankojen edustaja kävi viikolla ja johkaannuin tilaamaan ison satsin. Nämä ovat ensimmäset tämän merkin langat. Avasin paketin ja ensimmäisenä käteeni osui pellavalanka Lino. En saanut sitä enää pois käsistäni – oli pakko ottaa puikot ja alkaa kokeilla. Loput langat jäivät siis odottamaan….

Niin ja ne puikot ovat tällä kertaa Knit Picksin irrotettavat kaapelit ja päät.  On muuten hyvät ja kivat. Nämä ovat yhteensopivat Knit Pron vastaavien kanssa. Minulla on molempia myynnissä. Onhan nuo hintavia, mutta kun näistä kokoaa sopivan setin, ei monia puikkoja tarviikaan ja ovat paljon helpommat säilyttää! Suosittelen.

Niin kaunis helmenharmaa lanka. Ensin tuli mieleeni neuloa harvaa neulosta ikkunaverhoksi. Tai sitten voisi tehdä hartiahuivin. Asiakas, jolle esittelin työtäni kertoi nähneensä vähän samanlaisesta neuloksesta tunikan. En ole vielä päättänyt, mikä tästä tulee.

 Kerässä on 50g ja 150 metriä ja se maksaa 7.30 euroa. Lanka tuntuu riittävän, riittävän ja riittävän…
Valitsin viisi väriä: valkoinen, luonnonvalkoinen, helmenharmaa, sininen ja ruskea. Luulen, että kyllä neulon tästä puseronkin itselleni.
 Kaaoksesta puheenollen… Ensi viikolla mieheni pitää vapaaviikon ja alkaa siis muutto uuteen kotiin. Tänään hän kertoi tilanneensa lopputarkastuksen ja kuulemma putiikissa pitää olla hyvä järjestys. Täh! Eihän se mikään siivoustarkastus ole? Mutta kuulemma, jollekin on annettu määräys poistaa asuinhuoneistosta liika tavara – on kuulemma paloturvallisuuden kannalta riski. Miten ihmeessä ehdin siivota takahuoneet järjestykseen. Apua!
Tällaiselta näyttää eteisessä – keinutuolista katsottuna:
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top