Tyylittömyyden huippu?

Kuka teistä arvaa, miksi näytän näin hirveän kamalan kauhean kuvan itsestäni?
Itseironiaa?
Ei tällä kertaa.
Moitin itteäni, että joku sitten kehuisi.
Ei sitäkään. Eikä taitaisi onnistua…
…..
No siksi, että tähän kuvaan liittyy yksi onnen aiheeni. Ai_siis_mikä?
No.
Ensimmäistä kertaa aikuisiällä saan lenkkarin nauhat kiinni! Jippiiiiii, voin ostaa nauhakenkiä!
Kerroinkin teille jo siitä riemusta, että saan talvisaapikkaitten vetoketjun kiinni. Joka ikinen päivä olen siitä iloinen – on niin ihanaa pukea lämminvuoriset saapikkaat jalkaan ja nauttia lämpimistä jaloista koko päivän.

Toinen näyttämisen tarkoitus oli tuo ”mekko” – kirppislöytö muutamalla eurolla. Mukavan tuntuista pehmeää trikoota ja just sopiva mulle. Legginssien tai sukkisten kanssa toi menee ihan hyvin mekosta. Pitkä- tai lyhythihainen pusero alle ja on ihan mun näköstä.

Mut noihin kenkiin; Hain teatteripuvustusta tehdessäni lenkkareita ja sattumoisin juuri omaa kokoani tarvittiin. Löysinkin ja innoissani kiikutin ne kotiin. Pääsisin sovittamaan. Pelkäsin, että se kieleke aiheuttaa ongelmia, mutta ei. Minä nauhoitin lenkkarit. Ihmeen hyvä on niidenkin kanssa kulkea.

Ajatelkaa nyt. Ihminen, jonka jalat on joka paikasta kipeät ja kävely on hankalaa, joutuu pitämään kenkiä, jotka voi nopeasti potkaista jalkaan. Kenkiä, jotka ovat väljät eivätkä tue jalkaa millään lailla. Niin epistä.

No, nyt alkaa uusi aika. Kohta menen käymään urheiluliikkeessä – tai ainakin jossain kenkäkaupassa – ja katson kauneimmat nauhakengät, mitkä löydän. Niitä käytän sitten, kun alan iltaisin kulkea kävelylenkillä. Sitten kun asumme siinä ihan keskustassa. Kierrän ja katselen näyteikkunoita.

Mutta en kylläkään tuollaisen näköisenä. Sitten mun pitää ostaa myös lenkkeilyasu. Sellainen kahiseva? Ei tarttekaan, mullahan on verkka-asu, jonka ostin viime syksynä. Silloin, kun vielä istuin pyörätuolissa.

Köyhällä on halvat huvit. Ja paljon kärsinyt osaa nauttia pienistä iloista.
Onko sulla just nyt jotain erityistä ilon aihetta?

Mervi
ps. Remonttiblogiin tuli uusi päivitys
http://pellavasydamenuusineuvolakoti.blogspot.fi/2015/04/pieni-pettymys-vessassa.html

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top