Uusi vaatekauppa bongattu

En ole nettishoppailija ensinkään. Tai no, saatan löytää jotain kivaa, laittaa ostoskoriinkin, mutta sinne se jää. Ei minulla mitään huonoja kokemuksia ole, että sillä en ostelisi. Ja facebookin ”rättikirppareilta” on jo tullut tavaksi ostella…liikaakin… Periaatteeni on, että oman kaupungin kivijalkamyymälöistä ostan, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Facebookin sivulleni ponnahti – tai on saattanut ennenkin sitä tehdä, mutta nyt sen noteerasin – vaatekauppa Jillsin mainos. Jills on verkkokauppa XL-naisille.

Päätin testata ja ostin yhden tunikan. Hinta oli edullinen, vain 19.90 ja toimitus tapahtui ilman postikuluja. Tunika oli niin sopiva ja juuri minunoloiseni, että tilasinpa toisenkin. Tässä kävi kuitenkin niin, että valitsin liian ison koon ja se menee palautukseen. Ei oikein tahdo pää ymmärtää, että vartalo on pienentynyt. Jotenkin ”varmuuden vuoksi” otan edelleen isomman koon. Tämä hopeanhohtoinen on se liian suuri:

Huhuh, mikä kuvanpilaus

Ostaminen tässä firmassa on vaivatonta – maksaminen kävi kätevästi verkkopankissa – ja toimitus nopeaa. Paketin mukana tuli valmis asiakaspalautus- lappu, jonka saa liimattua palautettavan paketin päälle. Kätevää.

Näiden kahden ostoksen perusteella voin suositella Jillsiä, jos vaan mukavan näköistä vaatetta löytyy. Tokikin nämä minun valitsemani tunikat olivat kaikkein edullisemmat, muuten hinnat olivat aivan eri luokkaa.

Ostatko sinä vaatteita netistä? Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top