Kyllä konehella joutuu…kai?

Minäpä mennä täräytin ostamaan …. neulekoneen! Mitään sellaista ollut suunnitellut. Facebookin jossain käsityöryhmässä tuli tällainen vastaan ja ainakin kuvittelin hinnan halvaksi. Tämä on sellainen paksulankakone…hm…vai paksuneulakone? Näyttäisi olevan jostain 70-luvulta, mutta tuskin ollenkaan käytetty. Kaikki osat tallella, kaikki käyttöohjeet selaamattoman näköiset. Maksoin siitä 70 euroa postimaksuineen.

Tänään avustajani kävi sen postista hakemassa. Kysyin häneltä, onko hän hyvä lukemaan käyttöohjetta. Nyökkäsi, joten ei kun töihin vaan. Minähän taas en yhtään tykkää lukea käyttöohjeita. Minkäänlaisia. Minä vaan kokeilen, minkä seurauksena yleensä hajotan kaikki koneet.

Kaksi tuntia saimme mukavasti kulumaan ja tässä tulos:

Vajaa kolme senttiä saatiin PARHAIMMASSA tapauksessa neulottua. Sitten tuli aina joku tenkkapoo, siis yleensä silmukat tippui tms. Kyllä kai tuota nopeastikin tekisi, kun vaan osaisi.

Onko teistä kellään tällaisesta koneesta kokemusta?

En ikipäivänä kuvittelekaan tällä mitään neulepuseroita tekeväni. Alkuun jotain pieniä mallitilkkuja erilaisista uusista langoista. Sitten ehkä vauvan torkkupeittoa tai jotain sellaista yksinkertaista.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top