Apua

Arvatkaas kuinka hyvin hommat putiikissa hoituu, kun on neljä ihmistä asialla? Noooh… silloin koottiin kangaspuita. Olin minä, yksi kaksi kolme. Siis Pirkko, henk.koht.avustaja ja uusi apulainen, Ripsa.

Ripsa on meillä työharjoittelussa seuraavat 3 kuukautta, eli toukokuun loppuun asti. Varsinaisesti hän opiskelee myyjän hommia, mutta eihän niitä meillä koko ajaksi riitä. Teemme siis yhdessä kaikenlaista. Koska näyttötutkintoon sisältyy myös tuotetietoutta, on Ripsa aloittanut opiskelun langoista. Hyvin on jo hallussa Step, Pallas ja Salla -langat. Ja kerät myös hyllyssä järjestyksessä.

Sitten kun väsymme, vetäydymme takahuoneeseen kutomaan sukkia. 
Ripsakin on jo kutonut/neulonut melkein 2 cm sukan vartta! 
Minä opettelen opettamaan oikeakätistä ja Ripsa opettelee oppimaan, hyvä yhteispeli.

Eikös olekin värit kohdallaan tässä otoksessa!
Aika ”täyteläiseltä” näyttää tausta. Jotenkin mun työhuoneeni on taas räjähtänyt käsiin. Hyvä, että itse mahtuu joukkoon. Mutta hiljaa hyvää tulee, siivoamme, jahka ehdimme. Onhan tässä koko kevät aikaa.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top