Katuteatteria

Tiedättehän, mitä tapahtuu, kun kaatuu kadulla? Ensimmäiseksi katsotaan ympärille, että kuka näki.

Minä järjestin tänään katsottavaa paikallisen kahvilan asiakkaille. Olin ottamassa autosta käsilaukkuani ja kuinkas ollakaan – se oli auki ja nurinpäin. Joten koko sisältö putosi kadulle. Kaikki kortit, setelit, kolikot, kuitit levisi melko laajalle alueelle. Hienoinen tuulenvire kävi, joten oli kiire saada kaikki talteen. Onneksi lonkkani ovat nykyään (kiitos viimeisen leikkauksen!) niin liikkuvat, että saan lähes kivutta noukittua tavarat maasta. Vähän aikaa sitten olisin tässäkin tilanteessa ollut aivan avuton.

Kun sain kaikki kerättyä auton lattialle, teki mieleni kääntyä ja kumartaa sinne kahvilaan päin.

Kaikki tallessa!

Tänään on Pellavasydämessä koottu kangaspuita. Ihan kohta päästää koklaamaan, miten poppanaa kudotaan. Ehkä emme ihan tavallista, jotain spesiaalia toivottavasti.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top