Valmistaudutaan juhlapostaukseen, kysely.

Muutaman kirjoituksen päässä on 1000. bloggaus. 
 Nyt tahtoisin hiukan varmuutta blogin kehittämiseen.
Haluaisin ”kuulla” teidän lukijoideni mielipiteen. Aikoinaan tällaisen teinkin, ja sain siitä selkeän tuloksen, mutta sen jälkeen on tullut monia uusia lukijoita, joten jospa jaksaisitte taas vastata.

Tuohon oikealle on ensimmäiseksi tullut kysymys; ”Mitä mieluiten luet tässä blogissani?”. Sen alla on useampia vaihtoehtoja. Voit valita niin vain sen tärkeimmän tai sitten useamman. Jos kovin moni valitsisi monta vaihtoehtoa, en saa tuloksesta yhtä selvää kuin että rasteja on vain muutama.

Jokainen, joka on tänne päässyt tätä blogia lukemaan, voi myös vastata tuohon kyselyyn. Toivon, että niiden vastausten ohjaamana voin kehittää tätä enemmän teitä kiinnostavammaksi. Vaikka tämä blogi on minun päiväkirjani ja kirjaan tänne asioita muistiin loppuelämääni varten, mutta haluan myös antaa teille mieleistä luettavaa ja ehkäpä ajateltavaakin. Ja ennenkaikkea vuorovaikutusta.

Tottakai voit ehdottaa lisää aiheita kommenttiosioon. Kaikenlaiset kehittämiseen tähtäävät ideat ovat tervetulleita. Sitten saatte arvostella, olenko ”ottanut kyselystä onkeeni” – eli olenko toeteuttanut toiveita. 

Ole hyvä ja vastaa mahdollisimman pian kysymykseen, niin se ei unohdu, KIITOS! 

Kevättä odotellessa….

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top