Aamu tarkkailussa

Kirjoitan tähän muistiin asioita, jotka eivät välttämättä lukijoita kiinosta, mutta ovat sitten itselleni tallessa.

Yö meni kohtalaisen hyvin. Kipulääkkeen vaikutuksesta olin vähintäänkin horroksessa. Aamulla söin aamupalaksi näkkileipää, ihan hiukan kahvia ja mehua. Aamupesu oli vähän kivulias. Sängyssä käänneltiin ja leikattu kylki on tosi kipeä. Mutta tässä selällään maatessa ei kipua tunne lainkaan. Illalla oli pohje tosi kipeä eikä se hellittänyt edes lääkkeellä. Hoitaja arveli, että lääkäri on siitä pitänyt kiinni leikkauksen aikana.

Lääkäri Mika Junnila kävi ja kertoi, että leikkaus meni tosi hyvin. Kaikki sujui mainiosti ja proteesi istui paikkaansa juuri niinkuin pitikin. Seitsemäntoista ruuvia sinne laitettiin ja se vei aikaa, mutta ei se leikkaus kuulemma sentään kuutta tuntia kestänyt. Siinä oli tietysti valmisteluita ym… saaan varata leikatulle jalalle puolella painolla, mikä helpottaa huomattavasti kävelemistä. Aamulla ei vielä nostettu edes sängunlaidalle istumaan, kun pää ei kestä. Verenpaine on vain 90/50. Happiviiksetkin jätettiin paikoilleen hengitystä helpottamaan.

Tässä

välissä minut siirrettiinkin omalle osastolle, omaan huoneeseen.Olo on kohtuullinen . Ruoka pitää syödä maaten, mikä ei ole helppoa. Eikös olekin hieno selfie!  nyt vois ottaa pienet torkut… mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top