Mielen kuohuntaa

Huhuh! Onpas tänään ollut tiivistahtinen päivä, vaikken olekaan saanut mitään aikaiseksi. Mieleni vaan on kiehunut ja kuohunut.

Aamulla piti tulla siivooja, muttei tullutkaan. Mikä siinä on pahinta – se, että JOUDUIN heräämään turhan aikaisin. Aloitin puhelinkierroksen. Muutama tilaus kauppaan, mm. hahtuvalankaa Pirtin Kehräämöltä.

Tänäänhän meni rakennustarkastajan antama määräaika umpeen. Soitin ja kysyin, että saanko jatkaa kaupanpitoa. Kuulemma kaikki luvat on kunnossa. Mutta oli se kiihkeä keskustelu, olisittepa päässeet kuulemaan! Voitte varmaan uskoa, että minä sanoin suorat sanat ja varsin selvästi. Eikä jäänyt ”pekkaa pahemmaksi” hänkään.

Vammaispalvelusta tuli päätös henkilökohtaisesta avustajasta. Minulle on myönnetty palvelua 5 tuntia viikossa kotona ja 8 tuntia viikossa putiikissa. Ensimmäinen kerta on ensi tiistaina ja toinen perjantaina. Kiva nähdä, mihin nuo supistetut tunnit riittävät – putiikissa kyllä riittää, mutta kotitöihin 5 tuntia viikossa… Riittääkö teidän huushollissa?

Rakennusfirman mies kävi katsomassa rampin paikkaa. Jään odottelemaan päätöstä ja työn aloittamista.

Facebookin Villasukka-ryhmässä kuohui myös. Minua moitittiin, kun poistelin sääntöjen vastaisia kuvia ja keskusteluja sekä ikäviä kommentteja. Se näköjään kuuluu sivuansiona tähän muutenkin palkattomaan työhön. Myönnän, etten aivan tunnottomasti pysty ottamaan vastaan aiheetonta kritiikkiä. Eikä silti, tuli blogiinkin taas muutama kommentti, joista ei hyvää mieltä saanut revittyä.

Tänään ilmestyi joka kotiin jaettava Laitilan Sanomat. Siinä oli juttu Pellavasydämestä. Oikein kivaa mainosta taas sekin. PIrkko oli tänään putiikissa ja oli kuulemma ollut vilkasta. Lankoja kysytään ja niitähän meillä on. Ja lisää tilataan. Olen kahden vaiheilla Dropsin lankojen kanssa. Fabelia ainoastaan kysyin, mutta samalla pitäisi ostaa 100 kg jotain muutakin lankaa. Kannattaakohan, ja mihinkä sellainen määrä lankaa saadaan mahtumaan? Muutama muukin lankafirma on mietinnässä. Regiaa nyt ainakin ja Fritidsgarnia.

On se vaan niin, että työ on ihmiselle tärkeä. En ole tänään ollut mistään kipeä enkä väsynyt, kun on ollut niin paljon mietittävää ja touhuttavaa. Lääkkeetkin on näköjään unohtunut ottaa, mutta eipä näy kroppaa haittaavan. Kyllä tällainen elämä sopii minulle!

Pellavasydämen Mervi tyytyväisenä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top