Posti palvelee – tai ei palvele

Kuinkahan moni teistä muistaa taannoisen tarinani postin virkailijoiden epäystävällisestä käyttäytymisestä? Noh, ei siitä sen enempää tässä yhteydessä… Nyt minun ongelmani on se, että en pääse omatoimisesti ulos kotoani. En siis pääse hakemaan postia postilaatikosta, vaan pitää odottaa iltaan, kun mieheni tulee kotiin.

Postihan tarjoaa vanhuksille ja liikuntavammaisille palvelua, jolloin postilaatikon saa lähemmäs. Tai sen voi saada jopa omasta ovesta sisään. Soitin siis valtakunnalliseen palvelunumeroon tilauksen tehdäkseni. Ystävällinen ihminen vastasi ja lupasi viedä asiaa eteenpäin. Paikallinen jakelijaposti kuulemma päättää asian.

Saamani vastaus on alla.

Hylkäävä päätös tietysti, kuinka muutoin minun tapauksessani. Minua kummastuttaa ihan hirveästi tuo sanonta ”palvelua ei voida tuottaa”. Eihän se kelpaa hylkäämisen syyksi. Miksi edes mainostaa palvelua, jos sitä ylipäätään ei voida tuottaa? Sähköpostissa oli valtakunnallinen palvelunumero, johon soittaminen on muuten aikamoinen älykkyystesti. Joudun kuuntelemaan sen monta kertaa, jotta osaan painaa oikeaa näppäintä.

No sieltä vastaava ihminen sitten löysi järjellinen vastauksen. Pyysin hänen välittävän eteenpäin toiveen, että syy kerrottaisiin myös palvelua hakevalle, eli minulle. Palvelua ei HALUTA tuottaa ilmaiseksi, koska mieheni on kävelevä. Jotta saisin postilaatikon ulko-oven viereen, koko huushollin väen pitäisi olla vammaisia.

Minusta aika hassua. Minä olen yrittäjä, jolle tulee välillä kiireellistäkin postia, esim. paketti, jossa on asiakkaan tilaamaa tuotetta. Haluaisin saada postin jo aamupäivällä niinkuin muutkin, mutta minun on odotettava iltaan. Mutta ei, eihän minulle todellakaan mitään erityispalveluja. Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top