Essun taskussa

Yleensä ihmiset, jotka istuu pyörätuolissa, saavat kuljetettua tavaroita polviensa päällä. Paitsi minä. En saa istua jalat 90 asteen kulmassa, joten istuma-asentoni on enimmäkseen sellainen ”luisuva” ja näin ollen sylissäni ei pysy mikään. Ei siis niin mikään.

Yhtenä yönä, kun en saanut unta, aloin ommella itselleni tavarankuljetusessua. Monet varmaan muistaakin laiskuuteni – tarvittavat materiaalit pitää löytyä käsivarren päästä. Ompelukoneen vieressä oli onneksi tilkkukoppa ja keskeneräisiä ompeluksia. Luulenpa, että tämän kankaanpalan oli ollut tarkoitus päätyä tyynynpäälliseksi, mutta nyt siis essuksi.

Taskusta tuli tuollainen koko essun levyinen ja kaksinkertainen. Päällimmäinen osa on jaettu kolmeen osaan.
Tämä on osoittautunut ihan käyttökelpoiseksi. Kunhan vaan muistaa pukea päällensä!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top