Uudistettu päästä varpaisiin

Tänään oli tarkoitus olla hemmottelupäivä. Varasin ajan kosmetologilta. Jalkahoito ei nykyään ole kovin työläs, koska en kävele. Ei kovettumia, eikä känsiä. Pelkkä kynsien hoito ja jalkojen hieronta/rasvaus. Niin ja tietysti kaunis väri kynsiin.

En edes muista koska olen ollut kasvohoidossa. Muistaakseni kerran aiemminkin. Nyt alkoi tuntua siltä, että jotain kaipaa tämä väsynyt ja rypistynyt naama. Ja mulla oli – nimenomaan oli – kuulemma huulipartakarvojakin! Auts.

Yhtäkkiä kesken kasvohoidon – olin makuuasennossa – alkoi olkapäitä särkeä ihan mielettömästi. Ei auttanut, vaikka yritin minkälaista asentoa. Paitsi sitten yksi asento, kun nostin kädet kyynärpäistä ylös. Melkein heti kipu hellitti, eikä enää samanmoisena palautunut. Toki ne ovat kipeät kaikenaikaa. Tästä kokemuksesta aloin miettiä, että ehkä siellä sittenkin on jokin hermopinnetila? Harmittaa, kun lääkäriin on aikaa vielä yli 3 viikkoa. Ei fysioterapeuttikaan voi oikein mitään tehdä, ennenkuin tietää, mikä siellä on vikana.

Nämä kuvat ovat ihan vaan ”muodon vuoksi” – eihän näistä nyt mitään muutosta havaitse.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top