Edes hiukan aloitteellisuutta

Olen ollut viime päivinä erityisen laiska. Etupäässä olen päivät nukkunut ja yöt – noh, häärännyt jotain muuta… Hemoglobiinini on vain vähän päälle sata, joten saattaa silläkin olla osuutensa, mutta kyllä diagnoosi taitaa olla tuo ensin mainittu. Oikein pitää pakottaa itsensä välttämättömiin toimiin.

Kaksi käsityötä on kuitenkin nyt aloitettuna ja tässä niistä toinen. Tähänkin työhön sain innoistuksen facebookin virkkaus-ryhmästä. ”Kaikki” tekee nyt torkkupeittoja – joko isoäidin neliöistä tai tällaista siksakkia. Koska noissa neliöissä on niin kovasti lankojen päättelyä, valitsin tämän. Onkin todella helppo malli, saattaa käydä jopa yksitoikkoiseksi.

Esittelen tämän paremmin sitten valmiina 
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top