Kelpaako vai ei?

…tai kuten se yksi telkkariohjelma: Tyyliä vai ei…

Kerroinkin jo kaupunkipäivästäni kun pääsin perjantaina shoppailemaan. Tarkoitus oli löytää häihin juhlava mekko. Tämän asun sain Mariellasta kotona sovitettavaksi. Nopeasti sen puin ja kuvat otettiin äkkiä, kun en kauan saa seistyä. Siinä touhussa ei sitten kateltu onko tukka hyvin tai muutakaan.

Takaa pusero on yksivärisen kirjava (ei noita mustia laatikoita)

Tässä alemmassa kuvassa näette sensuroimattomana millaiset mun jalat on. Tämä etumainen, eli vasen jalka on leikattu ja se on lähes aina tuollainen sinisenmustanpuhuva. Sen päälle en saa ollenkaan astua, enkä ole astunut, vaikka se tuossakin kuvassa siltä näyttää.

Ja nyt niitä rehellisiä mielipiteitä. Onko tämä asu tarpeeksi juhlallinen morsiamen äidin hääasuksi? Se on kaksiosainen, aika pitkä tunika. Kuvassa ei näykään oikein ”katkospaikka”. Hameessa on kuminauhavyötärö ja etureunassa on jonkunmoinen ”röyhelö” helmassa, mutta sekään ei oikein erotu.

Plussapuolia on se, että tämä on erittäin mukava pitää. Se joustaa, eikä kiristä mistään.
Miinusta on kuvio ja se että ei ole mielestäni juhlava. Kun istun, ei oikein näytä miltään. Niinkuin ei kyllä oikein mikään muukaan vaate.

Tämä ei toki ole ainut vaihtoehto. Kaupassa on katsottuna perinteinen sifonkinen kirjava juhlamekko ja siihen silkinhohtoinen, mutta pellavainen beessin värinen jakku. Kumpi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top