Rauhoitu nyt!

Ensi töikseni soitin aamulla Tyksin tekonivelosastolle, josta tuttu osastonhoitaja vastasi puhelimeen. Kerroin hänelle tilanteen eikä hän ollut ollenkaan huolissaan. Kehotti vain peittämään alueen sidoksella, joka ei tartu kiinni, jottei uusi nahka rikkoonnu.

On se kummallisen näköinen…ihan tuntuu kuin allansa oleva nivelpatti olisi suurentunut tai noussut enemmän koholle. Ehkä käyn maanantaina näyttämässä paikallisessa terveyskeskuksessa. Vaikka toiveet asiantuntijan arviosta ovatkin alhaiset.

Ajattelin ottaa/otattaa lonkastani kuvan ja laittaa tänne muistoksi, mutta on se niin ruman näköinen. Muutenkin jo muutama lukija jäänyt pois listalta. Ei silti, päivittäiskävijämäärä on lisääntynyt huimasti!

mervi

ps. Kysyin hoitajalta, että onko mun proteesista havaintoo. Nauroimme yhdessä asialle. Hän kertoi kysyneensä asiasta ryhmässä, jossa oli myös tulosaluejohtaja (mikä sitten onkin) paikalla. Tämäkin oli vaan todennut, ettei kukaan tiedä. Eikö ole kummallista, ettei tuollaisia asioita kirjata potilastietoihin? Vai onko sitten oikeasti tulkittavissa niin, että kun ei sitä ole kirjattu, niin ei ole kukaan myöskään tilannut?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top