Messinki on nyt muotia

Oletteko huomanneet, että nyt on nostettu messinkiset jutut esille? Messinkisiä lampunkuuppia ja kynttilänjalkoja on sisustuslehdissä tämän tästä.

Se ei varsinaisesti vaikuttanut ostopäätökseeni, mutta tuli kyllä mieleen. Kävimme eilen iltatorin avajaisissa. Vähän pettynyt olin sillä näyttää siltä, että samat myyjät, jopa samoilla paikoilla, lähtevät vuodesta toiseen samoja tuotteita myymään.

 Tämä kaunokainen sai minut pysähtymään.

messinkinen puntari

puntari on tavallista lyhyempi

tämä puntari on kruunattu vuonna 1998

puntarilla voi punnita 5 kiloon asti

tuoteselostekin vielä tallessa

Virallisesti tätä puntaria ei voisi käyttää ennenkuin se on uudelleen kruunattu. En ole varma, kuinka usein se pitää tehdä – viiden vuoden välein? Puntari on mitä kätevin, kun punnitsee matonkudevyyhtejä, mutta kyllä tuo on ihan kaunis vaikka vain katseltavaksikin jäisi… Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top