Mitä, mitä? No ei mitään!

Varmaan jokainen on joskus odotellut postia päivästä toiseen – vain todetakseen, ettei taaskaan mitään….Tällaista mun elämä on ollut jo jonkun aikaa. Tänään – ei kun oikeestaan jo eilen – kyllästyin jokapäiväiseen odotteluun. Soitin Tyksiin osastolle, mutta eilen siellä ei tiedetty mitään. Tänään oli jonohoitaja paikalla, olikin oikein ystävällinen ja ymmärtäväinen ihminen. Kukaan ei tiedä mun leikkauksesta mitään.

Kukaan ei tiedä, missä Belgiasta tilatut varaosat ovat, tai että onko niitä ylipäätään edes tilattu. Osasto on heinäkuussa kolme viikkoa kiinni, leikkaava lääkäri tietysti kesälomalla jne. Hoitaja kertoi ” näin meidän kesken” että kyllä leikkaavan lääkärin olisi pitänyt hoitaa asia ennen lomalle lähtöään.

Niin kurjalta kuin tämä tieto kuulostikin, minun mielessäni se kääntyikin innostukseksi. Mutta se onkin jo toinen tarina. Huomiseen. Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top