Markkinatouhua

Viimeksi maaliskuussa olen ollut ulkona – ja nyt taas! Tarkoitus oli jo lauantaina lähteä sisareni kanssa Merefesteille, mutta sadesää sekoitti suunnitelmat. Tänään sitten startattiin pyörätuolitaksilla. Menomatkan hinnaksi tuli 34 euroa. Takaisin tullessa sama taksi olikin jo matkalla Turkuun, joten piti soittaa puoliso hakemaan. Fysioterapeutti kielsi ehdottomasti tavalliseen autoon menemästä, mutta eipä tuossa mitään ongelmaa minun kannaltani ollut – pyörätuoli sensijaan ei meinannut millään mahtua kyytiin, sillä siinä ei ollut yhtään irroitettavaa osaa.

Eihän noilla perinteisillä markkinoilla yleensä niin kummosia ostoksia tehdä, mutta tosi kiva oli katsella joka koju läpi ja ilmakin oli mitä parhain. Kaikkineen istuin 4 tuntia, vaikka normisti jo vartin päästä alkaa tehdä huonoa.

Kesä alkaa siitä, kun on Pakkahuoneella käyty munkkikahvit nauttimassa. Nyt voin sanoa, että minullekin on kesä tullut.

Ainoa ostokseni on tuo valkoinen huivi, joka pääsi heti kaulaan. 

Mervi ja Erja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top