Hyvää lauantai-huomenta!

Eilen olin hiukan alakuloinen, kun haava vaan jatkaa vuotamista. Ei siis verta, eikä mätää vaan kudosnestettä. Leikkauksesta on nyt jo viisi viikkoa, joten ei enää ole suotavaa moinen. Ortopedi ehdotti, että siihen laitetaan dreeni ja niin kauan jatketaan antibiootin antamista, joka muutoin loppuisi ensi keskiviikkona. Olin laskeskellut pääseväni torstaina kotiin. Tällainen operaatio siirtäisi sitä.   

Eilen tuli viljelyn tulokset, mikä osoitti, ettei haavassa ole bakteerikasvua. Hienoa! Hoitajankin hämmästykseksi haava ei ollutkaan illalla vuotanut yhtään ja lisäksi vuotopaikan päälle oli alkanut kasvaa uutta ihoa! Tänään sitä ei ole vielä avattu, mutta sydämestäni toivon, että haava vihdoin umpeutuu. 

Joka ikinen aamu hoitaja tulee tarjottimen kanssa aamupalaa tarjoamaan,vaikken koskaan siitä mitään otakaan, kun mitään siitä valikoimasta en pysty syömään. Tänään aamupalani oli Lidlin rahka, jota mieheni tuo kotoa. Maistuisko sulle tällainen aamupala?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top