Turhaan pelkäsin

Tänään oli heti aamulla hammaslääkäri. Pelkäsin stä koko viikon, niinkuin yleensäkin. Nyt oli vielä lisähuolena se, että miten pääsen siirtymään hammaslääkärin tuoliin.  

Röntgenkuva saatiin otettua pyörätuolissa. Lohjenneen hampaan korjausta varten piti kuitenkin siirtyä tuoliin ja se tapahtui ihan mallikkaasti. Muuta korjattavaa ei ollutkaan. Hammas puudutettiin ja sen vaikutusta odotellessa hammaslääkäri poisti hammaskivet. Yhtään ei sattunut, mutta ikävä olo tulee jo niistä äänistä. Poispääsy tuolista aiheutti vähän miettimistä, mutta kekseliäisyydellä siitäkin selvittiin. Hoitaja istui nojalliseen tuoliin pitääkseen sitä paikallaan ja näin sain tuen nousta ylös.

Nyt on kalusto kunnossa ja saan todistuksen leikkausta varten. Yksi huoli vähemmän.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top