Eikä!

Tänään taas lääkäri kävi katsomassa leikkaushaavaa, kun se aina vaan erittää. Haava on siisti, eikä erite ole märkäistä, vaan kirkasta kudosnestettä. Ihmeteltyään asiaa lääkäri lupasi konsultoida ortopedia. Tämä olikin arvellut, että kyseessä on nivelkapselista tuleva erite. Sille ei voi tehdä mitään, mutta antibioottisuoja pitää olla niin kauan, kun haava erittää. Loppukoon siis pian, ettei kotiinpääsyni se takia lykkäänny! Tänään otettiin katetri pois, joten nyt on ”juostava” vessassa. Hyvä niin. Alkaa elämä normalisoitua. Pah.   
  

Ai niin – kerroinkos jo, että eilen oli punnitus? Nukuin vielä yöunta, kun hoitaja rämisteli puntarituolin kanssa sängyn viereen. Viikossa oli taas paino tippunut, nyt 1.1 kg. Tässä kuva tuolista 

mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top