Tänään

Tänään olen käynyt ”tilaamassa” keittiösuunnitelman. Paikallinen kalustefirma tekee tarjouksen. Kyllä tässä niin etuajassa ollaan touhujemme kanssa. Pientä hymyilyä aiheutti ilmoitukseni, että remppablogi on perustettu, vaikkei kauppakirjojakaan ole vielä tehty. Mutta ei se mitään – mies osti tänään pakettiauton, että saa muuton tehtyä. Vaikka siis ei ole vielä kauppakirjojakaan tehty.

Ja minä olen tänään aloittanut liikuntaharrastuksen. Onhan se aloitus, jos käy kerran uimahallissa? Aikoinaan kävimme yhdessä miehen kanssa ensin kuntosalilla ja sitten uimassa. Jätin sen kuntosalin väliin ja altaallakin kykenin vain 20 minuuttia jumppaamaan, kun alkoi suonta vetämään. Että voi olla ihmisellä huono kunto! Luulen kyllä, että kylmiltään tuo 20 minuuttia on ihan tarpeeksi. Olen siellä vain toisten kunnon uimareiden tiellä, sillä pidän kiinni kaiteesta ja teen oppimiani jumppaliikkeitä. Luulen, että ihan tarpeeksi tehokasta…

Tänään annoin palautetta ruokakaupan kassalle. Kauppareissut ovat alkaneet tökkiä oikein kunnolla, sillä ns. terve jalka tulee ihan mielettömän kipeäksi. Sellaista issiastyyppistä kipua, joka alkaa ja loppuu yhtäkkiä. No tälle kassatytölle kerroin toivovani tuolia jonnekin myymälään. Koska tyttö ei oikein innostunut asiasta, lähetin sähköpostia kauppiaalle, joka kyllä toisti saman syyn: ”ei ole tilaa”. Kauppias kuitenkin osasi palautteen vastaanottamisen, kiitteli ideasta ja lupasi ottaa sen esille, kun muutoksia tuotapikaa tehdään. En tarvitsisi kuin yhden tuolin jonnekin nurkkaan. Mutta ei missään ruokakaupassa sellaista ole.

Kaikkein mieluiten vain istuisin tässä koneeni ääressä. Mutta kun nyt on kyynärpäässä joku vika – sekin on kovin kipeä. Tullut vissiin liiallisesta pöytään nojaamisesta?

Mervi

Ai niin, se keittiösuunnitelma:
– valkoiset mattapintaiset kaapit ilman minkäänlaisia krumeluureja
– huomaamattomat vetimat alalaitaan
– lähes mustat työtasot mieluiten kiveä, mutta ilmeisesti nuukailemme ja tyydymme laminaattiin
– välitila harmaankirjavaa spa-levyä
– lattiaan harmaankirjava laattaa imitoiva laminaatti

Ihmettelen itseäni ja samalla miestäni. Mihin on kadonnut romanttinen, rönsyilevä tyyli. Kaiken pitäisi nyt olla hyvin eleetöntä. Onneksi meidän toiveemme käyvät aika hyvin yksiin.

Tänään olen jokapaikan kivuista huolimatta tyytyväinen elämääni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top