Nimi keksitty ja arvonta suoritettu

Oikein paljon kiitoksia teille, jotka kanssani mietitte nimeä uudelle blogille! Hämäännyin heti ensimmäisestä kommentista, kun te olittekin sitä mieltä, ettei mitää uutta blogia halutakaan.

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että kirjoitan asunto-osan rempan uuteen blogiin, mutta siirrän sen saman tekstin myös tänne vanhaan blogiin – onhan siitä lisää työtä, mutta katsotaan, jos onnistuu niin. Tai sitten klikkaatte linkistä uuteen blogiin.

Sailan ensimmäinen kommentti sai minut myös miettimään nimen filosofiaa. Ai, että yksinkertainen onkin paras? Ja minä kun luulin, että kantsii oikein kikkailla, että tulee hiano… Ja ne piilomerkitykset vasta jänniä onkin, mutta siis ei olekaan?

Eihän se nyt taas NIIN iso juttu ole, mikä blogin nimi on, mutta kiva on eri vaihtoehtoja pyöritellä mielessään. Toisaalta pitäisi olla lyhyt ja ytimekäs, että jää mieleen, ja varsinkin, että itse osaa sen kirjoittaa. Kuvaavakin pitäisi olla, ettei johda uutta lukijaa harhaan. Itseni näköinen sen pitäisi olla myös, minun on ihan turha alkaa ”hienostelemaan” millään ulkomaan kielellä.

Arvonnan suoritin juuri niinkuin lupasin eilen klo 23. Perinteisesti lippulappusysteemillä.

Ketään muita elollisia täällä ei ollut hereillä siihen aikaan, joten ihan itse nostin voittaja-arvan ja siinä luki ”Rikke”. Onneksi olkoon!

Nuoriso (tai ehkä vanhemmatkin) käyttävät sanontaa ”mä niin repesin…” Tässä kohtaa voisin melkein sanoa samoin, kuin luin Rikken ehdotuksen: ”Remppa-Mervi”. Se on niiiiin hyvä! Sanapari tulee näkyviin uudessa blogissa.

Jotkut teistä olitte ehdottanut useampaakin nimeä. Niissä oli paljon hyviä ja olen varma, että niistä valikoin myöhemmin sanoja tai sanontoja erilaisiin mainoksiin. Pellavasydän sykkii Neuvolassa, Pellavasydämen Elvytys jne…

Pyörittelimme yhdessä mieheni kanssa näitä nimiä ja lisäksi omia keksimiämme. Loppujen lopuksi päätimme nimeksi

Pellavasydämen uusi Neuvola-koti

Tässä sanassa ovat molemmat, Pellavasydän-puoti ja meidän koti. Ja jotakin vanhaakin, neuvola.
Tämän nimen keksi Anonyymi nimimerkillä Taina.

Nyt pyydän Rikkeä ja Tainaa ilmoittamaan postiosoitteensa minulle sähköpostilla: mervi.lamminen@uusikaupunki.fi niin saan palkinnot teille lähtemään.

Uusi blogi on viime yönä syntynyt, mutta siellä ei ole vielä juuri mitään sisältöä, eikä muutenkaan kuin raamit vasta. Sitä tehdessäni tuli taas kerran mieleen, että vähän etuajassa olen, kun ei vielä ole kauppakirjaakaan allekirjoitettu.

Nyt on taas yksi askel otettu! Kiitos kun kuljette kanssani!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top