Autonrenkaita sisustukseen

Nähdessäni nämä korit kukkakaupan loppuunmyynnissä, tiesin heti haluavani ne! Myönnän, että asiaan vaikutti korien hintakin – vain 1 euro/kpl ja iso maksoi 2 euroa. Nämä korit ovat olleet kukkakaupassa käytössä, joten priimaa ne eivät enää olleet ja vaativat kunnon pesun ennen käyttöönottoa. Korit on valmistettu autonrenkaista.

Tykkään tällaisesta rouheasta tyylistä. Ai mutta nyt juuri muistin minkä ihanuuden toin tänään kierrätyskeskuksesta. Jätin sen ulos, koska se tulee kesällä ulkokäyttöön…. Siinä vasta rouheutta!

En ole näille koreille vielä paikkaa keksinyt. Tuo isoin sopisi vaikkapa takkapuiden säilytykseen. Yksi kori voisi mennä kylpyhuoneeseen, sillä nämähän kestävät mainiosti kastumistakin. Jos ei muuta, niin ainakin kesäkukkien istuttamiseen…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top